Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

"Ο Μικρός Πρίγκηπας" απο παιδιά 6-14 ετών



Την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 στις 8.30 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Γ.Ρίτσος - Δημαρχείου και Κουντουριώτη στο Αιγάλεω-Αθήνα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Πρόοδος» θα παρουσιάσει το έργο «Ο Μικρός Πρίγκηπας».
Πρόκειται για μια παιδική παράσταση από την Παιδική Θεατρική Ομάδα που αποτελεί μόνο ένα μέρος από τις δράσεις και τα ενδιαφέροντα του Συλλόγου.
Η παιδική θεατρική ομάδα απαρτίζεται από παιδιά 6-14 ετών τα οποία με την καθοδήγηση που προσφέρουν εθελοντικά έμπειρες ερασιτέχνες ηθοποιοί και παιδαγωγοί (Νίκη Παπαγεωργίου, Λίλιαν Τσάπαλου), τα παιδιά διασκεδάζουν και απασχολούνται δημιουργικά με θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, θέατρο σκιών, θεατρικές παραστάσεις, κατασκευές και ζωγραφική.
Σκοπός του Συλλόγου είναι τα παιδιά να βρίσκουν υγιείς διεξόδους από την πίεση και το άγχος της καθημερινότητας, η οποία τείνει να γίνει άκρως αντιπαιδαγωγική, να μάθουν να λειτουργούν ομαδικά, να συνεργάζονται, να χρησιμοποιούν τη φαντασία τους, να εκφράζονται και κυρίως… να συνεχίζουν να ονειρεύονται.
Σούλα Χαβιαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια: